Tájékoztatás és toborzás

2020. 02. 17., h - 09:18
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói legutóbb a miskolci Kocsonyafesztiválon várták a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A toborzó csoport tagjai Miskolcon, a Szinva teraszon 2020. február 15-én, és 16-án várták azon érdeklődőket, akik a rendőrképzés felvételi követelményeiről kértek információt, vagy csupán a rendőri hivatás rejtelmeibe akartak belesni. A különféle rendőrségi eszközök bemutatójával gazdagított tájékoztatón a Készenléti Rendőrség és társszervek munkatársai is segítették a pályaorientációs bemutatót.

 

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek, illetve az  >>> ITT <<< található internetes felületen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.