A rendőrség befejezte a halálos közúti közlekedési baleset helyszínelését

2020. 12. 04., p - 13:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesettel érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt Jászárokszállás külterületén a 3203. számú út 23. kilométerszelvényében 2020. december 4-én 5 óra 40 perc körül. A rendőrség a baleset helyszínelését befejezte, továbbá 12 óra 10 perctől az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy a szabályosan becsatolt biztonsági öv életet menthet, továbbá jelentősen növeli a túlélési esélyeket egy esetleges ütközés esetén, ezért kötelező használni!

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott időjárási és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg járművük helyes sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot! A vezetéstechnikai hibákból hamarabb baleset származhat! A kisebb követési távolság, a hirtelen gyorsítás és fékezés, az útkanyarulat nagy sebességgel való megközelítése, valamint útkanyarulatban való erőteljes fékezés személyi sérüléssel járó vagy halálos eredményű balesethez vezethet.

A rendőrség ismételten és nyomatékosan felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.