Autó és villamos ütközött Zuglóban

2019. 01. 31., cs - 14:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A balesetben egy ember megsérült.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy autó és egy villamos 2019. január 31-én 13 óra 30 perckor Budapest XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útja és a Komócsy út kereszteződésénél. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült.

A Nagy Lajos király útján rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom. A balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

Kérjük, fokozott körültekintéssel közlekedjenek! 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.