Baleset a 3-as számú főúton

2019. 07. 15., h - 22:21
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Egy személy sérülésével járó közúti közlekedési baleset történt 2019. július 15-én 21 óra 20 perckor a 3-as számú főút 191. kilométerszelvényében, amelynek során egy lengyel forgalmi felségjelzésű kamion a körforgalomban felborult. Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták. A 3-as számú főút 198-as kilométerénél a Miskolc felé haladó személygépjármű forgalmat a rendőrök Ongaújfalu felé terelik, és a továbbhaladás Miskolc felé Felsőzsolcán keresztül biztosított. A tehergépjármű forgalom továbbra is a 3-as számú főúton - az érintett körforgalomban balra kanyarodva - rendőri irányítás mellett halad.

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.