Baleset a 64-es számú főúton

2020. 06. 27., szo - 13:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi letért az útról és felborult.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. június 27-én 12 óra körül a 64-es számú főút 13. kilométerszelvényében Mezőszilas térségében, ahol egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról és felborult.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére időszakosan teljes forgalomkorlátozásra kell számítani a balesettel érintett útszakaszon.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.