Baleset a 7-es számú főúton, Székesfehérvárnál

2020. 04. 08., sze - 09:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sárpentelei parkerdő térségében egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, csak a külső forgalmi sáv járható.

Közúti közlekedési baleset történt 2020. április 8-án 8 óra 32 perc körül a 7-es számú főút 76-os kilométerszelvényében, az M7 autópálya felől a 8-as számú főút irányába vezető oldalon, ahol egy autó eddig tisztázatlan okból szalagkorlátnak ütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon csak a külső forgalmi sáv járható, ezért lassabb haladásra és torlódás kialakulására lehet számítani.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.