Baleset a 86-os számú főúton

2018. 03. 20., k - 14:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Autóbusz és járműszerelvény ütközött Bősárkány térségében.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 20-án 14 óra 28 perckor a 83-as számú főút 167-es kilométerszelvénynél, Bősárkány és Jánossomorja között. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy autóbusz és egy kamion ütközött össze. Az elsődleges megállapítások szerint a közlekedési balesetben többen megsérültek.

 A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút irányába terelik el. A Jánossomorja felől érkezőket a 86-os számú főúton visszafordítják Mosonmagyaróvár felé

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek a főút érintett szakaszán!

Közlekedési baleset helyszíne - félpályás útlezárás!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütött

A rendőrök perceken belül kiértek a helyszínre és elfogták az elkövetőt.

 

Nem tudott elszámolni az oszlopokkal

Több, mint félszáz akácoszlopot vitt el az ásotthalmi erdészet területéről egy helybeli férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Ruhatolvaj Szegeden

Egy szegedi bevásárlóközpont egyik üzletéből nadrágot vitt el egy makói fiatal. A gyanúsított ezután egy másik boltból is lopott, ekkor azonban tetten érték.

 

Török kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.