Baleset a 86-os számú főúton

2018. 03. 20., k - 14:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Autóbusz és járműszerelvény ütközött Bősárkány térségében.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 20-án 14 óra 28 perckor a 83-as számú főút 167-es kilométerszelvénynél, Bősárkány és Jánossomorja között. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy autóbusz és egy kamion ütközött össze. Az elsődleges megállapítások szerint a közlekedési balesetben többen megsérültek.

 A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút irányába terelik el. A Jánossomorja felől érkezőket a 86-os számú főúton visszafordítják Mosonmagyaróvár felé

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek a főút érintett szakaszán!

Közlekedési baleset helyszíne - félpályás útlezárás!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.