Baleset az 1-es úton Ács térségében

2019. 01. 20., v - 16:22
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 92-es kilométerszelvénynél két személyautó az árokba csapódott és a tetejére borult.

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt 2019. január 20-án 15 óra 50 perc körüli időben az 1-es számú főút 92-es kilométerszelvényénél, Ács térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi haladt Komárom felől Ács irányába. A hátul haladó gépjármű az előtte haladó előzését megkezdte, de a manőver során nekiütközött. Mindkét jármű az úttestről lehaladt, árokba csapódott és a tetejére borult. Az elsődleges információk alapján a balesetben öten sérültek meg. A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett megkezdték.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az útlezárás miatt az érintett szakaszt Komárom felől a 13-as úton, Ács irányából a településen keresztül haladva tudják elkerülni.

Kérjük, óvatosan vezessenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.