Baleset az M1-es autópályán

2019. 11. 08., p - 15:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest felé vezető oldalon a 31. kilométerszelvénynél mindkét sávot lezárták.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2019. november 8-án 14 óra 50 perc körüli időben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 31-es kilométerszelvénynél. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kisbusz és egy utánfutót vontató gépjármű ütközött össze.

A helyszínelés idejére a pálya ezen szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták. A baleset helyszínét a 39-es bicskei kijáratnál az 1-es számú főút felé tudják elkerülni, az autópályára Herceghalomnál tudnak felhajtani.  

Kérjük óvatosan vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.