Baleset az M1-es autópályán

2020. 02. 03., h - 11:25
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest felé vezető oldalon Bicske térségében teljes útlezárás van érvényben.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2020. február 3-án 10 óra 59 perc körüli időben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36. kilométerszelvényben. Egy kamion teljes egészében elzárja az autópálya főváros felé vezető oldalát, amelynek rakománya átszóródott a Győr felé vezető oldalra is. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben Budapest felé. A balesettel érintett útszakaszt Tatabánya-Óvárosnál lehajtva és Zsámbéknál visszahajtva lehet elkerülni. 

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.