Baleset az M1-es autópályán

2020. 12. 24., cs - 11:29
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest felé vezető oldalon, Herceghalom térségében lezárták a teljes pályatestet.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. december 24-én 11 óra körül az M1 autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a 30-as kilométerszelvényben Herceghalom külterületén anyagi káros baleset történt. Az emiatt lelassult forgalomba hátulról nagy sebességgel beleütközött egy egyterű gépkocsi. A teljes pályatestet elfoglalják a járművek.

Az adott útszakasz elkerülése érdekében a Bicskei 39-lehajtónál tudnak az 1-es számú főútra letérni, majd Herceghalomnál a 27-es felhajtónál lehet az autópályára felhajtani.

Kérjük óvatosan vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.