Baleset az M1-es autópályán Tatabánya térségében

2019. 11. 13., sze - 08:21
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az 58-as kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető oldalon történt baleset a külső forgalmi sávban.

Közúti közlekedési baleset történt 2019. november 13-án 7 óra 50 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 58-as kilométerszelvénynél. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy autókat szállító járműnek hátulról nekiütközött egy tehergépjármű. A sérült járművek a külső forgalmi sávot elfoglalják. A műszaki mentés megkezdődött, torlódásra kell számítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.