Baleset az M1-esen Bőny térségében

2019. 04. 22., h - 11:18
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az autópálya érintett szakaszán - rendőri irányítás mellett - a belső sávban haladhat a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. április 22-én 10 óra 20 perckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 108. kilométerszelvényben, Bőny térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy személygépkocsi a belső szalagkorlátnak, majd egy teherautónak ütközött és a külső forgalmi sávban állt meg, ahol kigyulladt. A balesetben a  személygépkocsi utasai közül hárman megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A műszaki mentés és a szemle idején - az érintett útszakaszon - a belső sávban haladhat a forgalom.

Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.