Baleset az M1-esen Nagyszentjános térségében

2019. 11. 09., szo - 15:03
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kamion ütközött személyautóval az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 106. kilométerszelvényében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon 2019. november 9-én 14 óra körül. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy kamion és egy autó ütközött. A balesetben az elsődleges információk szerint egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszon a forgalom - rendőri irányítás mellett - a belső sávban haladhat.

Felhívjuk az járművezetők figyelmét arra, hogy a baleset helyszíne közelében torlódás várható, ezért kérjük legyenek türelmesek és vezessenek körültekintően!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.