Baleset az M7-es autópályán

2019. 03. 27., sze - 05:39
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérvár külterületén egy tehergépkocsi elsodort egy, az autópályán sétáló férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 64-es kilométerszelvényében, Székesfehérvár külterületén, a Balaton felé vezető oldalon 2019. március 27-én hajnalban. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Iveco típusú tehergépkocsi közlekedett Siófok irányába, amikor elsodort egy a pályatesten gyalogosan közlekedő férfit. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idején a járműforgalom egy sávon halad, a balesettel érintett útszakaszon torlódásra lehet számítani.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.