Baleset az M7-es autópályán

2019. 06. 27., cs - 07:59
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozás az autópálya Balaton felé vezető oldalán, Székesfehérvár térségében.

Az elsődleges adatok szerint 2019. június 27-én 7 óra 30 perc körül az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalának 63-as kilométerszelvényében hat jármű összeütközött. A balesetben többen megsérültek. A helyszínelés idejére az autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat az 59-es kilométerszelvénynél Székesfehérvár felé terelik.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.