Baleset az M7-es autópályán

2021. 09. 17., p - 18:33
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Martonvásár térségében három gépjármű ütközött össze.

Közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 17-én 17 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 29-es kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, a Székesfehérvár felé vezető oldalon, ahol három személygépkocsi ütközött össze. A gépkocsik a belső forgalmi sávot foglalják el, jelenleg félpályás forgalomkorlátozás mellett halad a forgalom. A baleset következtében torlódás alakult ki az autópályán, ezért kérjük az arra közlekedő járművezetők fokozott figyelmét az érintett útszakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.