Baleset Csobánka és Pilisvörösvár között

2019. 12. 11., sze - 20:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset történt a 1109-es úton, teljes szélességében lezárták az utat.

Egyelőre ismeretlen körülmények között 2019. december 11-én 19 óra 25 perc körül Csobánka lakott területén kívül, a 1109. számú út 3+700 kilométerszelvényében (Csobánka és Pilisvörösvár között) egy tehergépkocsi és  egy személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges információk szerint ketten könnyebben megsérültek. Az utat teljes szélességében lezárták a műszaki mentés idejére, mivel a forgalom terelésére nincs lehetőség, a járműveket visszafordítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.