Baleset egy vasúti átjáróban Nagykőrös külterületén

2018. 10. 17., sze - 20:41
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Két ember megsérült a balesetben.

Közlekedési baleset történt Nagykőrös külterületén egy dűlő úton lévő vasúti átjáróban. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. október 17-én 19 óra 33 perckor egy személygépjármű eddig ismeretlen körülmények között összeütközött egy gyorsvonattal. A baleset során a személygépjármű vezetője és utasa is megsérült.

 A baleset helyszínelése jelenleg folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.