Baleset miatt lezárták a Nádasdy utca egy szakaszát

2020. 04. 09., cs - 14:51
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy autó és egy motor ütközött össze Budapest XIX. kerületében, a Nádasdy utcában.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. április 9-én 14 órakor Budapest XIX. kerületében, a Nádasdy utcában egy autó és egy motor ütközött össze. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember sérült meg.

​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Nádasdy utcát a Rákóczi utca és a Bercsényi utca között. A forgalmat a környező utcákra terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.