Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalát

2021. 02. 05., p - 06:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a forgalmat a 18-as kilométernél a 7-es útra terelik.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. február 5-én 5 óra 16 perc körül több egymást követő balesetben hét jármű ütközött össze az M7-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának 21-es kilométernél. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben több ember sérült meg.

A balesettel érintett járművek akadályt képeznek, ezért a rendőrök az autópálya érintett szakaszát helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták és a forgalmat 18-as kilométernél a 7-es útra terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.