Baleset miatt lezárták egy utat Csepelen

2017. 11. 19., v - 15:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Két autó összeütközött, egy ember megsérült, a rendőrök lezárták a Szent István utat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. november 19-én 15 óra körül Budapesten a XXI. kerületben, a Szent István út 142 szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó összeütközött. A balesetben egy ember megsérült, és beszorult a járművébe.

A rendőrök a mentés és a helyszíni szemle idejére a Szent István utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a Pinty utca - Mókus út - Cinege utca, illetve a Kórus utca Égerfa utca - Erkély utca - Tölgyes utca útvonalra terelik.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Kérjük, hogy a lezárással érintett útszakaszon a járművezetők fokozott körültekintéssel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.

 

Felismeri?

A monori rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás feltételezett elkövetőjének azonosításához.