Baleset miatt teljes útlezárás a 6307-es számú úton, Soponya térségében

2020. 05. 30., szo - 20:54
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Három autó összeütközött, egy utas megsérült.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 6307-es számú út 28-as kilométerszelvényében, Soponya közelében, 2020. május 30-án 19 óra 50 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint – eddig tisztázatlan okból – három személygépkocsi összeütközött, a baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Az érintett útszakaszt 20 óra 40 perctől a rendőrök teljes szélességében lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés miatt, kerülni Soponya felől Aba irányába, Káloz felől pedig Sárkeresztúr irányába lehetséges.

Kérjük, vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.