Baleset miatt teljes útlezárás az M1-es autópályán, Lébény térségében

2021. 10. 16., szo - 16:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három jármű ütközött, egy ember megsérült.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 143. kilométerszelvényében, Lébény térségében, 2021. október 16-án 15 óra 32 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint három Budapest irányába haladó gépkocsi – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött, amelynek következtében egy ember megsérült és az autójába szorult, kimentését és ellátását a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai megkezdték.

A szemle és a műszaki mentés idejére a járőrök az autópályát teljes szélességében lezárták.

Terelés nem várható, ezért kérjük az érintett útszakaszon közlekedők türelmét, amíg a szakemberek egy haladó sávot a forgalom számára szabaddá tesznek. A kialakult megközelítőleg öt kilóméteres torlódás miatt kérjük, hogy már a baleset helyszíne előtti autópálya-szakaszon is fokozott óvatossággal és körültekintéssel haladjanak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.