Baleset történt az M0-ás autóúton

2018. 08. 04., szo - 16:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Három személygépkocsi ütközött össze, a négy forgalmi sávból kettő járható.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személyautó az M0-ás autóút 10.100-as méterszelvényében 2018. augusztus 4-én 16 óra 10 perckor. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint ketten megsérültek. A helyszínelés miatt a rendőrök lezártak a négyből két forgalmi sávot, torlódásra lehet számítani.

 

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

Baleset!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.