Baleset történt az M0 autóúton

2019. 02. 15., p - 16:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A XV. kerületben történt balesetben egy ember megsérült. A forgalom torlódik!

Az M0 autópálya jobb pálya 70+600 kilométerszelvényben 2019. február 15-én 15 óra 30 perckor több személygépkocsi ütközött. A rongálódott járművek a középső és külső sávot elfoglalják. Az utoléréses balesetben 1 fő könnyű sérülést szenvedett.

 

A helyszínelés megkezdődött. Az arra közlekedők torlódásra számítsanak!

 

Vezessenek óvatosan!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.