Baleset történt az M3-as autópályán

2018. 08. 28., k - 10:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az autópálya 48-as kilométerszelvényében, Galgahévíznél három autó ütközött össze. A forgalmat a rendőrök a 3-as számú főútra terelik.

Közúti közlekedési baleset történt 2018. augusztus 28-án 9 óra 30 perc körül az M3-as autópálya fővárosból kivezető oldalán, a 48-as kilométerszelvényben , Galgahévíz magasságában, ahol eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött össze. A balesetben négyen megsérültek.

A baleset helyszíni szemléjének és a műszaki mentés idejére a rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Kerekharasztnál a 3-as számú főútra terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.