Baleset történt az M3-as autópályán

2019. 06. 15., szo - 08:47
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi felborult, hárman megsérültek Hejőpapi közelében.

Közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópálya 159. kilométerszelvényében, Hejőpapi közelében 2019. június 15-én 8 óra 30 perc körül. Egy személygépkocsi közlekedett az út ezen szakaszán Nyíregyháza irányába, amely haladása során érintőlegesen ütközött egy teherautóval, majd letért az útról és a vízelvezető árokba borult. A balesetben - az autóban utazó négy személy közül - hárman sérültek meg.

Az út balesettel érintett szakaszán a forgalom a belső sávban rendőri irányítás mellett halad.

Kérjük, az érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.