Baleset történt az M7-es autópályán

2017. 08. 12., szo - 05:54
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozás van érvényben az M7-es autópályán, Balatonlelle térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. augusztus 12-én 5 óra 7 perc körül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 134. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépkocsi belső szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a jármű vezetője megsérült.
A balesettel érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, a forgalom a külső és leálló sávban halad, emiatt torlódásra kell számítani.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!

 

Közúti közlekedési baleset helyszíne


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.