Baleset történt Nagykapornak közelében

2018. 05. 14., h - 08:40
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személyautó ütközött össze.

Eddig még tisztázatlan okok és körülmények között összeütközött két személygépkocsi 2018. május 14-én 8 óra 20 perckor a 76-os számú főút 43-as kilométerszelvényénél, Nagykapornak közelében. Az elsődleges információk szerint két személy sérült meg a balesetben.

A közlekedési baleset helyszínén rendőrök irányítják a forgalmat. Kérjük az arra haladókat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy is SOK(K)!

Az elmúlt napokban több halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében. A hasonló tragédiák elkerülési lehetőségeire hívja fel a rendőrség a lakosság figyelmét.

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.