Balesetek az M5-ös autópályán

2019. 12. 21., szo - 05:56
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Táborfalva és Kiskunfélegyháza térségében két baleset is történt: Budapest felé halálos kimenetelű, Szeged irányába anyagi káros. Mindkét oldalon komoly torlódás alakult ki.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az M5-ös autópálya 61-es kilométerénél 2019. december 21-én 5 óra 1 perc körül több gépjármű ütközött össze. A balesetben az elsődleges adatok szerint egy személy az életét vesztette, többen megsérültek.

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére Budapest felé teljes szélességében lezárták a sztrádát. A forgalmat Lajosmizsénél az 5-ös számú főútra terelik. Az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

A sztráda 106-os kilométerénél – Szeged felé – a fenti balesettel szinte egy időben három autó ütközött össze. A jelenlegi adatok szerint nem történt személyi sérülés, de csak a leállósávon és a külső forgalmi sávon halad a forgalom.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.