Befejeződött a baleset helyszínelése a 22-es számú főúton

2020. 04. 09., cs - 19:04
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az útlezárást feloldották az Érsekvadkert és a rétsági körforgalom közötti útszakaszon.

A 22-es számú főút 1-es kilométerszelvényében, Érsekvadkert és a rétsági körforgalom közötti útszakaszon 2020. április 9-én 17 óra 30 perc körül történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, a forgalomkorlátozást feloldották.

Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a közlekedés.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.