Befejeződött a halálos baleset helyszínelése Hajdúböszörményben

2019. 06. 16., v - 09:41
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 84 éves férfi vesztette életét a balesetben.

Mint arról korábban beszámoltunk 2019. június 16-án 6 óra 10 perckor Hajdúböszörményben a Külső-Fehértói úton halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 84 éves helyi férfi egy háromkerekű elektromos kerékpárral közlekedett Újfehértó irányába, amikor eddig tisztázatlan okból neki ütközött a már leengedett vasúti félsorompó rúdjának, mely következtében a sínekre esett és az arra közlekedő személyvonat elütötte. Az ütközés következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.

A vonaton összesen 10-en tartózkodtak, közülük nem sérült meg senki. A szemlét teljes útlezárás mellett végezték a rendőrök, a baleset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

A helyszínelés 9 óra 40 perckor befejeződött, az érintett útszakaszon zavartalan a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.