Befejeződött a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínelése Szolnokon

2021. 07. 29., cs - 17:48
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesettel érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Szolnok külterületén a 4. számú főúton 2021. július 29-én, a déli órákban.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy gyomaendrődi lakos közlekedett a személygépkocsiból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel Budapest irányából Debrecen felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött egy személygépkocsinak, ami Debrecen irányából Budapest felé haladt.. Az ütközés erejétől a személygépkocsi az úttest melletti szántóföldön állt meg. A járműszerelvény ezt követően frontálisan ütközött a személygépkocsi mögött közlekedő másik járművel.

A baleset következtében a járműszerelvény utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A baleset helyszínelése befejeződött, az úttest ismét teljes szélességében járható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.