Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés Keszthely közelében

2020. 02. 22., szo - 16:12
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Megszűnt az útlezárás a 76-os számú főúton, mindkét sávon zavartalanul halad a forgalom.

A rendőrség befejezte a helyszínelést, és a műszaki mentés is véget ért Zala megyében, a 76-os számú főúton. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Keszthely térségében történt közlekedési baleset során egy kamion letért az útról és felborult. A balesetben a nyerges járműszerelvényt vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a teljes útlezárást feloldotta, a forgalom 16 óra 8 perctől mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.