Befejezték a halálos baleset helyszínelését Nagyszállásnál

2021. 09. 24., p - 16:30
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 24-én 13 óra 30 perc körül a 4911-es számú út 8. kilométerszelvényében Nagykálló és Nyíregyháza között. Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy Nagykálló felől Nyíregyháza irányába haladó tehergépkocsi-szerelvény egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Megsérült utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást 16 óra 8 perckor feloldotta. A forgalom ismét zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.  

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek, és a közlekedési szabályokat mindig tartsák be!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.