Busz és személygépkocsi ütközött a 37-es számú főúton

2019. 06. 12., sze - 18:11
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetben több gyermek sérült meg, teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 12-én 17 óra körül a 37-es számú főút 19. kilométerszelvényében - Taktaharkány közelében - egy személygépjármű és egy szlovák felségjelzésű busz ütközött össze.

Az elsődleges adatok szerint tíz gyermek és három felnőtt sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Taktaharkány és Újharangod irányába terelik.

                                                              

Kérjük a közlekedőket, hogy a balesettel érintett útszakaszt kellő körültekintéssel közelítsék meg!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.