Elütöttek egy férfit a Róbert Károly körúton

2017. 09. 08., p - 16:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 39 éves budapesti férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2017. szeptember 8-án 15 óra 30 perckor a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút és Lehel út kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 A balesetben még két ember könnyebben megsérült.

A rendőrök a helyszíni szemlét megkezdték, a kereszteződésben rendőri irányítás mellett halad a forgalom. Kérjük fokozott figyelemmel, körültekintően vezessenek, mert torlódás alakulhat ki az érintett szakaszon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.