Felborult egy autó Óbudán

2019. 03. 12., k - 06:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A balesetben egy nő megsérült.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. március 12-én 06 óra 12 perckor Budapest III. kerületében, a Flórián téren eddig tisztázatlan körülmények között két autó összeütközött, és az egyik felborult. 

A felborult autó vezetője az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset miatt az Árpád híd irányába torlódásra kell számítani.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.