Felborult egy betonpumpás

2020. 07. 29., sze - 18:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M0 autóúton Csömörnél történt a baleset.

Egyelőre tisztázatlan okból 2020. július 29-én 17 óra 35 perc körül felborult egy betonpumpás tehergépkocsi az M0 autóút M5 autópálya felé tartó oldalán. A Csömör térségében történt közlekedési baleset következtében a jármű átlóg a másik pályatestre, ezért a rendőrök az M3 és a csömöri lehajtó közötti úton mindkét irányban lezárták az érintett útszakasz belső forgalmi sávjait. A helyszínelés és a mentési munkálatok előrehaladtával a közlekedők számára fokozatosan teszik majd szabaddá az utat.

Több kilométeres torlódás alakult ki, aki teheti, válasszon másik útvonalat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.