Felborult egy mentőautó

2020. 02. 27., cs - 07:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Torlódásra kell számítani Pesterzsébeten.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó és egy mentőautó ütközött össze 2020. február 27-én 6 óra 40 perc körül Budapest XX. kerületében, a Nagysándor József utca és a Mártírok útja kereszteződésében. Az ütközést követően a mentőautó felborult. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy ember megsérült.

A balesettel érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.