Feloldották a teljes útlezárást

2019. 04. 19., p - 22:45
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Megindult a forgalom Pellérd és Görcsöny között.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos baleset történt 2019. április 19-én 19 óra 20 perc körül Pellérd és Görcsöny között. Egy személygépkocsi közlekedett Pellérd irányából Keresztespuszta irányába, amikor eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy jobbra ívelő útkanyarulatban kisodródott, többször megpördült, fának csapódott, majd az út melletti árokban, fejtetőre borulva állt meg.  

A baleset során a gépkocsivezető - egy 33 éves férfi - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépjárműben ketten utaztak, egy 18 éves lányt súlyos, életveszélyes, egy 23 éves férfit pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalomkorlátozást 22 óra 30 perckor feloldották, a forgalom – rendőri irányítás mellett – félpályán halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.