Feloldották a teljes útlezárást

2019. 04. 19., p - 22:45
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Megindult a forgalom Pellérd és Görcsöny között.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos baleset történt 2019. április 19-én 19 óra 20 perc körül Pellérd és Görcsöny között. Egy személygépkocsi közlekedett Pellérd irányából Keresztespuszta irányába, amikor eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy jobbra ívelő útkanyarulatban kisodródott, többször megpördült, fának csapódott, majd az út melletti árokban, fejtetőre borulva állt meg.  

A baleset során a gépkocsivezető - egy 33 éves férfi - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépjárműben ketten utaztak, egy 18 éves lányt súlyos, életveszélyes, egy 23 éves férfit pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalomkorlátozást 22 óra 30 perckor feloldották, a forgalom – rendőri irányítás mellett – félpályán halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.