Feloldották a teljes útlezárást Tiszaújvárosnál

2018. 10. 03., sze - 09:24
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi vezetője veszítette életét Tiszaújvárosnál, a 35-ös számú főúton. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelést követően a teljes terjedelmében lezárt útszakasz korlátozását feloldotta. A forgalom így megindult az adott útszakaszon.   

Mint arról korábban beszámoltunk halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. október 3-án, 4 óra körül a 35-ös számú főút, 17. kilométerénél, a Debreceni úton. Egy személygépkocsi 51 éves vezetője Sajószöged irányából tartott Tiszaújváros felé, amikor az útra szaladó rókát akart kikerülni, majd a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba és nekihajtott egy vele szemben közlekedő autónak. Az 51 éves férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.