Feloldották a teljes útlezárást Tiszaújvárosnál

2018. 10. 03., sze - 09:24
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi vezetője veszítette életét Tiszaújvárosnál, a 35-ös számú főúton. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelést követően a teljes terjedelmében lezárt útszakasz korlátozását feloldotta. A forgalom így megindult az adott útszakaszon.   

Mint arról korábban beszámoltunk halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. október 3-án, 4 óra körül a 35-ös számú főút, 17. kilométerénél, a Debreceni úton. Egy személygépkocsi 51 éves vezetője Sajószöged irányából tartott Tiszaújváros felé, amikor az útra szaladó rókát akart kikerülni, majd a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba és nekihajtott egy vele szemben közlekedő autónak. Az 51 éves férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.