Feloldották az útlezárást a Nagytétényi úton

2019. 10. 20., v - 22:34
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését a XXII. kerületben.

 A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését és feloldották az útlezárást Budapest XXII. kerületében, a Nagytétényi úton ismét zavartalanul haladhat a forgalom. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 20-án 19 órakor eddig még ismeretlen körülmények között összeütközött egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautó és egy Suzuki gépkocsi a XXII. kerületben, a Nagytétényi út és Jókai Mór utca kereszteződésében. A balesetben egy rendőr könnyebben, a másik autó utasa szintén könnyebben, míg az autó sofőrje súlyosan megsérült.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.