Feloldották az útlezárást Zala megyében

2020. 04. 09., cs - 21:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Újra járható a 7362-es számú út.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2020. április 9-én délután Bezeréd és Gyűrűs között egy kamion letért az útról és fának ütközött. A baleset következtében a kamion sofőrje, egy 26 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés véget ért. A rendőrök a helyszínelést befejezték, az útlezárást feloldották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.