Félpályán halad a forgalom a 61-es számú főúton

2018. 12. 20., cs - 00:09
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás volt érvényben Pogányszentpéter térségében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. december 19-én 19 óra 45 perc körül – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze a 61-es főút 185. kilométerszelvényében. A baleset következtében az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon a fogalom jelenleg rendőri irányítás mellett félpályán halad.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem járt sikerrel a késes rabló

A férfi egy kőbányai bevásárlóközpontban egy pénzszállító cég munkatársától próbálta elvenni a pénzkazettát, de nem tudta. Sérülés nem történt, az elkövetőt a budapesti rendőrök jelenleg is keresik.

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.