Félpályás útlezárás a 25-ös főúton

2018. 03. 12., h - 09:19
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Árokba hajtott egy személygépkocsi Eger és Kerecsend között.

A jelenlegi adatok alapján egy személygépkocsi árokba hajtott 2018. március 12-én 8 óra 30 perc körül a 25-ös főút 4-es kilométerében, Eger és Kerecsend között. A baleset során a jármű vezetője szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.

Kérjük a járművezetők fokozott óvatossággal közlekedjenek az érintett útszakaszon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.