Félpályás útlezárás a 61-es főúton

2020. 07. 07., k - 15:58
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy autó felborult Dalmand térségében.

Személyi sérüléses baleset történt a 61-es főút 79-es kilométerszelvénye közelében, Dalmand térségében. Egy személautó vezetője elveszítette uralmát a járműve felett, és felborult. A balesetben ketten megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat rendőrök irányítják.  

Kérjük az arra közlekedők fokozott óvatossággal haladjanak!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.