Félpályás útlezárás a 83-as számú főúton

2019. 04. 17., sze - 16:34
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Pápa és Takácsi között.

Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött össze a 83-as számú főút 33. kilométerszelvényében, Pápa és Takácsi között 2019. április 17-én 16 óra 6 perckor. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személy megsérült.

Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad. Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.