Forgalomkorlátozás a 6-os főúton

2021. 09. 17., p - 19:18
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Két gépkocsi ütközött össze Szekszárd térségében.

Balesetről érkezett bejelentés 2021. szeptember 17-én 19 óra 5 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két gépkocsi ütközött össze a 6-os számú főúton Szekszárd külterületén, a 141-es kilométerszelvény közelében, a négysávos szakaszon.

Az eddigi információk szerint senki nem sérült meg, azonban a roncsok és a törmelékek a négy sávból hármat elfoglalnak. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozásra kell számítani az arra haladóknak. A forgalmat rendőrök irányítják.

Kérjük, hogy mindenki fokozott óvatossággal haladjon az érintett útszakaszon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.